Várkertfürdő XX. Születésnap és Várkert Szépe Szépségverseny Összefoglaló

2023. augusztus 13.-án került megrendezésre a Várkertfürdő XX. Születésnapja, mely számos programmal csalogatta a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Pápai Várkertfürdő

A nagyszerű nyári időben sokan ellátogattak, így a sokszínű forgatagban a piciket Csabi bohóc lufihajtogatása, valamint Molnár Orsi csodálatos mesevilága, játékossága és interaktív gyermekműsora kápráztatta el.

 

Csabi bohóc

Molnár Orsi

A gyermekek Szekerczés-Rasek Andrea vezetésével animációs foglalkozásokon is részt vehettek, kipróbálhatták ügyességüket a különböző strandjátékokon, kreativitásukat kamatoztathatták a gyöngyfűzésben és a rajzos feladatokban. A fürdőzés és pihenés mellett ugrálóvárat is kipróbálhattak az érdeklődők.

Kézügyesség - rajz

 

A Tánc-Lánc alapfokú Művészeti Iskola, Müller Anita vezetésével igényes és színvonalas néptánc műsorral szórakoztatta a közönséget.

Tánc-Lánc Pápa

 

Azok pedig akik egy kis mozgásra vágytak, lehetőségük volt kipróbálni a RoBody edzésformát Kocsis Virgínia vezetésével.

VirGym Fitness

 

Ezt követően Cserkuti Zsófi, ZsooDance csapatának műsora kápráztatta el a közönséget különleges, és akrobatikus Hip-Hop táncmozdulataival.

ZsooDance

 

A Győri Búvár-SE nek köszönhetően kipróbálhatták az érdeklődők, hogy milyen teljes felszereléssel merülni, oxigén palackot használni.

A sztárvendég előzenekaraként fellépő Piller Akusztikot a közönség nagy szeretettel és kitörő örömmel fogadta.

Piller Akusztik

 

A ManGoRise igazi nyári hangulatát idéző dalai – ami ízléses átjáró az underground és a mainstream pop között – a vendégek tapssal és kitörő lelkesedéssel fogadták. A zenekar frontembere, Bartha Ákos már több produkcióban megcsillogtatta tehetségét és kreativitását. Szaxofonon Katók István ejtette ámulatba a nagyérdeműt, míg Szilágyi László megadta a zenei aláfestést a koncertnek.

ManGoRise

 

A nap fénypontja, a Gyarmati Gábor által 5. alkalommal szervezett Szépségverseny volt, ahol 18 ifjú hölgy jelentkezett, de a kényszerű időpont változtatás miatt csak hat jelentkező tudott részt venni a megmérettetésen. A szebbnél-szebb jelentkezők először fekete trikóban és farmernadrágban léptek a színpadra, majd ezt követte a bikinis bemutatkozás, és legvégül az Unisex Divat nyári alkalmi ruháit mutatták be.

A különböző fordulók között Valler Kata speaker interjúztatta meg a lányokat, hogy a zsűri, és a közönség is jobban megismerhesse őket.

2023 Szépségverseny Zsűri

 

A verseny harmadik helyezettje a budapesti Deák Aletta lett. A királynő első udvarhölgye pedig a győri Kovács Csillát választották.

A koronát a 19 éves fővárosi Mihály Angelika kapta, aki értékes ajándékokkal is gazdagodott, köztük a BALO-GOLD ékszercsomagjával, Király Beáta divattervező egyénre szabott bikini felajánlásával, és Belényesi Alexandra divatfotós Street fotózásával..

A Várkertfürdő Szépe rendszeresen sportol, balettozik és klarinéton játszik, szabadidejében szívesen tölti idejét barátaival. A versenyre az interneten figyelt fel és szülei, barátai biztatására nevezett. A közönség és a zsűri különdíjjal jutalmazta a farkasgyepűi Csalló Juditot.

 

2023 Szépségverseny nyertesek: Kovács Csilla, Mihály Angelika, Deák Aletta, Csalló Judit

 

 

 

A nyereményeket biztosította:

 

Akik nélkül nem jöhetett volna létre az esemény:

  • Szekerczés-Rasek Andrea – Gyarmati Gábor – Reicz György
  • Pápai Várkertfürdő összes dolgozója

 

A rendezvény hangosítását a

  • SILI TEAM biztosította

 

Hivatalos fotós:

  • Gyurom János

TV Adás

  • hu_HU