Strandkézilabda tábor 2020

TÁJÉKOZTATÓ A VÁRKERTFÜRDŐ STRANDKÉZILABDA TÁBORÁRÓL

 

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

2020-ban a Várkertfürdő  a megszokott úszótábora mellett lehetőséget nyújt gyermekeknek a strandkézilabda megismeréséhez napközis tábor formájában. A tábor hétfőtől péntekig, 8-16 óráig tart. A táborban való részvételhez nem kötelező a kézilabda ismerete.  Egy turnusban minimum 10 fő jelentkezését várjuk. A strandkézilabda megismerése mellett, úszófoglalkozások, egyéb szabadtéri sportok kipróbálására nyílik lehetőség a sok-sok strandolás mellett.

 

Jelentkezés történhet:

  • Online – E-mailben elküldött jelentkezési lappal és szülői nyilatkozattal. A jelentkezési lap és az szülői nyilatkozat mellett minden esetben csatolni kell a tábor befizetéséről szóló bizonylatot. Enélkül a jelentkezés nem érvényes. A jelentkezéseket az e-mail címre várjuk.
  • Személyesen – a jelentkezési lap és a szülői nyilatkozat leadásával 2020. júniusától az Uszoda pénztárnál.

 

Szülői nyilatkozat: A táborban való részvételhez a szülőnek (gondviselőnek) nyilatkoznia kell arról, hogy a gyermek egészséges és nincs egészségi akadálya a táborban való részvételének.

Jelentkezési lap: A jelentkezési lap kitöltése kötelező. A jelentkezési lapon kérjük megjelölni a választott turnus időpontját.

A táborba való jelentkezést csak teljesen kitöltött és aláírt jelentkezési lap és szülői nyilatkozat esetén fogadjuk el.

A jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a részvételhez szükséges jelentkezési lap és az szülői nyilatkozat leadásra került, valamint a táborozás teljes összegének befizetése megtörtént. A dokumentumok 2020. júniusától kérhetők kolléganőinktől az Uszoda pénztárában, vagy töltse le most:

STRANDKÉZILABDA TÁBOR 2020 JELENTKEZÉSI LAP

NYILATKOZATOK STRANDKÉZILABDA TÁBORBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ 2020

 

A tábor részvételi díja: 20.000,- Ft/fő/turnus, melyet a jelentkezéskor kell befizetni.

(A tábor díja tartalmazza a belépők, a sportfoglalkozás, a napi 2 étkezés – ebéd, uzsonna -, valamint az egyéb programok költségét.)

 

A befizetés lehetséges:

  • Banki átutalással, a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. számlaszámára: 11600006-00000000-03882102 számlaszámon (ERSTE Bank). Kérjük a közlemény rovatban a táborba beíratott gyermek nevét és a turnus sorszámát feltüntetni szíveskedjenek. (pl.: Kiss Péter, SK2)
  • Személyesen készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával az Uszoda pénztárában. (2020. júniusától)

Sorszám

Turnusok időtartama

Jelentkezési határidő

SK1

2020. július 13. – július 17.

2020. július 08.

SK2

2020. július 27. – július 31.

2020. július 22.

 

Kedvezmények:

*Testvérek jelentkezése esetén 10% kedvezményt adunk (a kedvezmény a második, harmadik stb. gyermekre vonatkozik)

*Több turnusban való részvétel esetén 10% kedvezményt adunk (a kedvezmény a második turnustól kezdődően érvényes)

A kedvezmények nem vonhatók össze.

További információ kérhető a 06/89/512-600 a 06/30/398-2821-es telefonszámon vagy a KAPCSOLATOK menüpontban.

  • hu_HU