2023. Várkertfürdő imázs videó – By: ManGoRise – Bartha Ákos

“Bartha Ákos vagyok a ManGoRise énekese, és zenei producere. A koncertidény végéhez közeledve szerettem volna valami kellemes belföldi aktív kikapcsolódást a családommal. Két gyermekes családapaként olyan helyre szerettem volna menni, ami minden igényt kielégít. Egy fellépésünk kapcsán jártam először a Pápai Várkertfürdőben, és már akkor feltűntek a hely nagyszerű energiai. Így a választásunk erre a helyre esett.

A fürdő 4 ha-on terül el, nyolc kültéri illetve 10 beltéri medence várja a látogatókat. Hat óriás csúszda és négy kisebb csúszda – szóval a családosokat garantált a móka.

A várakozás itt is a bőven elfogadható kategóriát képviseli, csakúgy mint a beengedésnél vagy a megannyi étkezési lehetőség esetén.
Láthatóan ügyetek a kialakításnál az apró vendégek biztonságára és szórakoztatására is. Igazán színes, és kreatív gyermekmedencék fogadtak bennünket.
Természetesen az idősebb korosztálynak is hasonlóan kedvez a teljes körű termálfürdő a két gyógyászati medencével, és a szükséges összes gyógykezeléssel.
A szaunák kedvelőinek, egy egész szint áll rendelkezésére, de képzeljétek még Squash pálya, és egy teljesen felszerelt edzőterem is van a létesítményben. (amit reggelente amúgy előszeretettel használtam, ugyanígy a szabályos úszómedencéket – imádtam)

A Várkertfürdő területén fehér homokos, pálmafákkal szegélyezett plázs is van – ettől teljesen tengerparti a hangulat. A bátrabbak itt akár 4.5m magasból is csobbanhatnak.

A szállásról a Várkertfürdő területén létrehozott miniHotel gondoskodott, aminek igénybevételével automatikusan az összes szolgáltatás használata lehetővé vált. Így csak annyi a dolgunk, hogy tényleg kikapcsoljunk egy pár napra.
A szobák tágasak, és minden kényelmi funkciót magukba hordoznak, még egy minikonyha is rendelkezésünkre állt, ami nagy segítség volt családosként.
Az étkeztetést a méltán jó hírű Várkert Étterem biztosítja, a maga hatalmas és ennivaló fogásaival. A félpanziós étlapon a legkülönfélébb levesek, főételek, és desszertek közül választhatunk – és, hát mit ne mondjak, mi degeszre ettük magunkat.
A személyzet minden esetben vérprofi volt, gyakorlatilag csak mosolygós, és segítőkész emberekkel találkoztunk – ami a fővárosi ember számára hát.. valljuk be: dupla piros pont.

Az árnyas-parkosított területen látszólag minden korosztály megtalálta a maga szórakozását. Nyugodt, vidám légkör jellemezte a strandolást.
Az árak a budapesti viszonyokhoz képest legalább a harmadával kedvezőbbek voltak – egy fél literes sportfröccsöt 400 Ft-ért, míg egy mindennel felvértezett lángost 1300 Ft-ért vettem.. – Hááát, ezt azért valljuk be.. nem rossz!

Összességében, ekkora gyerekekkel, ilyen típusú aktív kikapcsolódást keresve, azt hiszem nehéz lett volna jobbat találnunk.
Számunkra mindig lesz itt egy gombostű a térképen.
Várkertfürdő – Pápa, Élmény az egész család számára!”

  • hu_HU