Gyermekjóga tábor 2020

TÁJÉKOZTATÓ A VÁRKERTFÜRDŐ GYERMEKJÓGA TÁBORÁRÓL

 

Kedves Szülők!

 

Örömmel jelentjük be, hogy az idei nyáron új táborozási lehetőségek indulnak a Várkertfürdőben, melyek körül az egyik a Gyermekjóga tábor.

A táborban gyermekjóga oktatók, pedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel. Egy turnusban maximum 20 gyermek vehet részt. A tábor minimum 10 fő jelentkezése esetén indul el.

A játékos gyermekjóga foglalkozásokon kívül strandolással, kézműves foglalkozásokkal, önbizalom növelő-, személyiségfejlesztő játékokkal és mozgásfejlesztéssel várjuk a 6-12 éves korú gyerekeket.

Előre láthatóan két turnust tervezünk:

GYJ1 – 2020. 07. 06.-2020. 07. 10.

GYJ2 – 2020. 07. 20.-2020. 07. 24.

A turnusok hétfőtől péntekig tartanak 8-16 óráig.

A gyermekjóga tábor részvételi díja  20.000 Ft/fő/ turnus, melyet egy összegben kell befizetni a jelentkezéskor. (A tábor díja magában foglalja a belépők, a jógafoglalkozások, a napi 2 étkezés – ebéd, uzsonna -, valamint az egyéb programok költségeit.)

 

A befizetés lehetséges:

  • Banki átutalással, a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. számlaszámára: 11600006-00000000-03882102 számlaszámon (ERSTE Bank). Kérjük a közlemény rovatban a táborba beíratott gyermek nevét és a tábor típusát feltüntetni szíveskedjenek. (Pl.: Kiss Ádám, GYJ2)
  • Személyesen készpénzben, bankkártyával és SZÉP kártyával 2020. júniusától az Uszoda pénztárában.

 

A jelentkezés történhet:

  • Online – E-mailben elküldött jelentkezési lappal és szülői nyilatkozattal. A jelentkezési lap és az szülői nyilatkozat mellett minden esetben csatolni kell a tábor befizetéséről szóló bizonylatot. Enélkül a jelentkezés nem érvényes. A jelentkezéseket az e-mail címre várjuk.
  • Személyesen – a jelentkezési lap és a szülői nyilatkozat leadásával 2020. júniusától az Uszoda pénztárnál.

 

Szülői nyilatkozat: A táborban való részvételhez a szülőnek (gondviselőnek) nyilatkoznia kell arról, hogy a gyermek egészséges és nincs egészségi akadálya a táborban való részvételének.

Jelentkezési lap: A jelentkezési lap kitöltése kötelező. A jelentkezési lapon kérjük megjelölni a választott turnus időpontját.

A táborba való jelentkezést csak teljesen kitöltött és aláírt jelentkezési lap és szülői nyilatkozat esetén fogadjuk el.

A jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a részvételhez szükséges jelentkezési lap és az szülői nyilatkozat leadásra került, valamint a táborozás teljes összegének befizetése megtörtént. A dokumentumok 2020. júniusától kérhetők kolléganőinktől az Uszoda pénztárában, vagy töltse le most:

JÓGATÁBOR 2020 JELENTKEZÉSI LAP

NYILATKOZAT JÓGATÁBORBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ 2020

Kedvezmények:

*Testvérek jelentkezése esetén 10% kedvezményt adunk (a kedvezmény a második, harmadik stb. gyermekre vonatkozik)

*Több turnusban való részvétel esetén 10% kedvezményt adunk (a kedvezmény a második turnustól kezdődően érvényes)

A kedvezmények nem vonhatók össze.

 

 

További információ kérhető a 06/89/512-600  vagy a KAPCSOLATOK menüpontban.

  • hu_HU