Úszásoktatás igényfelmérés 2020/21 II. félév

Tisztelt Szülők!

A Várkertfürdő előzetes igényfelmérést szeretne készíteni a 2020/21-es tanév második félévi úszásoktatásával kapcsolatban.

Amennyiben a kormány 2021. január 11-i határidővel megszünteti a korlátozásokat és a veszélyhelyzet elmúlik, a Várkertfürdőben 2021. január 18-tól folytatódnának a szeptemberben megindított egyéni, illetve csoportos úszásoktatások. Akinek a gyermeke szeretné folytatni az egyéni vagy csoportos úszásoktatást, esetlegesen most szeretné elkezdeni az úszástanulást, kérjük jelezze ezt számunkra az alábbi űrlapon 2021. január 11-ig.

  Kérjük feltüntetni szíveskedjenek a gyermek nevét, az oktatás eddigi formáját (egyéni, ill. csoportos oktatás – csoport nevét), az oktató nevét, a szülő nevét és elérhetőségét.
  (Pl.: Gyermek neve: Kiss Gábor, oktatás formája: csoportos oktatás,  Mini csoport, oktató: Kocsis Eszter, szülő neve: Kissné Minta Erika, elérhetősége: +36 30 123 4567)

  Amennyiben ebben a tanévben gyermeke még nem vett részt úszásoktatáson az oktatás formájához az új jelentkező opciót írja és jelezze a választandó oktatási formát, mely lehet egyéni vagy csoportos oktatás.
  (Pl.: Gyermek neve: Kiss Gábor, oktatás formája: Új jelentkező – csoportos oktatás, szülő neve: Kissné Minta Erika, elérhetősége: +36 30 123 4567)

   

  Kérjük segítsék munkánkat, hogy mihamarabb átfogó képet kaphassunk az egyéni illetve csoportos oktatások várható létszámairól!

  Az oktatások újraindításáról Facebook oldalunkon, valamint honlapunkon https://varkertfurdo.hu/ tájékoztatjuk Önöket!

  Várjuk mielőbbi visszajelzéseiket!

   

  Köszönettel:

  Várkertfürdő/Úszásoktatók

 • sk_SK