Szaunaprogramok

A szaunaprogram ( találkozhatunk vele szaunashow, felöntés, szeánsz néven is) kb 12-15 perces program, amit képzett szaunamestereink vezetnek.

A szaunában töltött idő alatt a mester a forró kövekre illóolajokkal kevert vizet önt, fokozva ezzel a hőérzetet, és az így keletkező forróbb levegőt különböző ventillációs eszközökkel (törölköző, legyező, zászló) a vendégre irányítja.

1985-ben, katonaként, ismerkedtem meg a szaunázással és annak jótékony hatásaival. Azóta rendszeresen szaunázok. Hobbi szinten már régebb óta tartottam szaunaprogramokat, és 2017-ben volt lehetőségem elvégezni a szaunamester képzést, és azóta a várkertfürdőben tevékenykedem.

Kamasz koromban találkoztam először a szaunázással, de az igazi áttörés 2018-ban történt, amikor is baráti társasággal elkezdtünk rendszeresen szaunába járni. Attila már akkor tartott szaunaprogramokat, és magával ragadott a hangulat olyannyira, hogy Attilával egyeztetve jelentkeztem szaunamester képzésre. 2019. őszi szezon kezdete óta közösen dolgozunk a várkertfürdő szaunáiban.

Szauna programok: október 1-től minden szombat és vasárnap 16-19 óra között.

(A szauna programok 10 fő felett kerülnek megrendezésre!)

 

Szauna nyitva tartás: október 1-től
Hétfő – Péntek : 13.00-19.30
Szombat, Vasárnap : 10.00-19.30

(Nyári szezonban a nyitvatartási rend és a szauna programok változnak!)

  • sk_SK