2024.07.06. 14:00-15:00 ORSZÁGOS Vízipisztoly csata

Liebe Gäste!

CSATLAKOZZ az ORSZÁGOS Vízipisztoly csatához!

❗ Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy aki szeretne részt venni a 2024.07.06. szombati Országos Vízipisztoly Csata rekordkísérletben, kérjük lehetőség szerint hozzon magával vízipisztolyt! 🔫💦
📍 A rekordkísérlet helyszíne a kültéri élménymedence
⏱  Gyülekező a medencében 13:45-kor – a rekord és az élő közvetítés, az esemény kezdetétől, 14:00 órakor indul, és 15:00-ig tart.
Gyertek és állítsunk fel közösen REKORDOT!☝️
= ELLENFELEKET KERESÜNK =

Az első 200 regisztrálónak tudunk AJÁNDÉK vízipisztolyt biztosítani!

(A vízipisztolyok átvehetőek a rekordkísérlet előtti medencébe lépés előtt!)

Melyik gyerek vagy felnőtt ne vetné bele magát örömmel egy önfeledt vízipisztolycsatába? Erre gondolva hirdette meg a Magyar Fürdőszövetség új akcióját, az országos vízipisztolycsatát tagfürdőiben, mely egyúttal rekordkísérlet is lesz. Lényege, hogy július 6-án, szombaton egy időben több százan vagy akár több ezren vehetnek részt egy fergeteges vízipisztolycsatában – mindezt a 21. századi technika segítségével, online módon összekapcsolva.

Ez alkalommal feledhetetlen nyári strandélménnyel várjuk fürdővendégeinket, akik egy országos vízipisztolycsatában és egyben rekordkísérletben vehetnek részt. Az újdonság, hogy nem egy helyszínen, hanem egyszerre több helyen folyik majd vízipisztolycsata. A kelettől nyugatig, északtól délig tartó, gyakorlatilag országos lefedettségnek köszönhetően a vízipisztolycsatában részt venni kívánó vendégek elérhető közelségben találhatnak ehhez fürdőt.

A rekordkísérlet célértéke a Magyarországon egy időben legtöbben vízipisztolycsatát játszó fürdőzők száma. A rekordkísérlet tervezett időpontja 2024. július 6. (szombat), 14 óra. 15 percen át kell a vízipisztolycsatának folyni minden helyszínen.

A Magyar Rekordok 22 éves történetében jelenleg a rekordot 800 résztvevővel a szigetvári fürdő tartja. A mostani kezdeményezés egyedülálló abban, hogy a telekommunikáció segítségével „egy helyszínként” egész Magyarországot jelenti majd, a résztvevők és a helyszínek száma egyaránt a rekordkísérlet tárgya.

A rekordkísérletet a Magyar Rekord Egyesület, mint központi szervező koordinálja, minden egyes helyszínt online módon, internetes alkalmazáson keresztül elektronikus, valós idejű kép- és hangkapcsolattal lesz összekötve.

Légy részese’
  • de_DE